Hallå

Har inte haft tid att skriva på ett litet tag men nu är jag här igen!

Våran religion lärare var sjuk så idag hade jag bara fotbollsträning imorse, sedan slutade jag. Så nu ska jag snart iväg igen på nästa träning! Imorgon bär det av till Italien :D Ska ta massa kort!

Ska fortsätta dricka vatten så jag ooooorkar spela på topp :) ADIOOOS

sova

Hallå!
Matchen blev oavgjord 1-1. Vi ledde med 1-0 tills det var 30 sek kvar, då får dom in sen genom att tackla in vår målvakt som håller i bollen i mål. Domaren godkänner det som mål vilket är helt stört. Sämsta domaren på länge och inte bara för målet utan han var dålig hela matchen.

Är klar nu med arbetet iaf. Ska bara skriva klart loggboken på andra datan. Är så jäkla trött. Mina ögon vill bara sova men jag måste bli klar!!

Har fotbollsträning imorn i skolan, sen redovisningen och sen religion.
Nä nu måste ja stänga av. Godnatt!

hallå

Håller på med mitt estetiska arbete som skall vara klart imorgon. Ska på match snart och efter det lär jag få sitta uppe halva natten för att hinna klart med allting. Håller på och ritar lite nu och det blir faktiskt rätt bra. Trodde inte jag var såhär bra på att rita ;)

Har druckit massor av vatten så jag ska orka hela matchen. Hade styrketräning imorse i skolan så känner mig lite seg i kroppen. Har även upptäckt att jag har typ världens största blåmärke precis under knät. Aj!

Nä måste fortsätta plugga de fem sista minuterna innan jag ska byta om! Önska mig lycka till på matchen. Ciao :)

mat

Jag är hungrig!

Imorgon har vi match, nu är det absolut sista träningsmatchen. Om bara 10 dagar åker vi på träningsläger till Italien :D

Tudiludi

Nu funkar det att blogga igen. Tjoho! Vad har hänt sen senast då? Vi vann våran sista träningsmatch med 5-1 vilket är skitbra för de vi mötte spelar i div 2 och vi var grymma.
Igår (måndag) var jag i skolan och sedan var det träning på kvällen. Men plan var upptagen så vi fick ha Maq och löpning istället. Eftersom vi inte gillar att springa så tog  vi det lugnare och lät våran springtränare springa före oss men då blev han sur och drog upp oss för världens kulle/berg. Det var hur jobbigt som helst men samtidigt skönt att ta i mycket. Vi sprang vidare mot vattnet och där låg båten som går över till hammarby sjöstad så vi sprang på den och sprang sedan därifrån tillbaka till kanalplan. Mycket sprang här :P

image12
Bild från när vi mötte Älta för ca 1 månad sen, (jag nr 6)

Imorse gick jag upp vid sju för att ta väskan och åka till gymmet. Körde lite kondition + mage och en solning efteråt. Åkte sen till skolan och hade två lektioner. Skrev klart min svenska uppgift så det är skönt att jag slipper ha den som rest som ungefär resten av min klass kommer att ha.

Imorgon är det först träning i skolan, sen världens längsta och tråkigaste ekonomilektion och efter det åker jag direkt till fotbollsträningen med laget. Skön dag!

Nu ska jag sätta mig vid teven och kika lite! ADIOS

RSS 2.0